Evos mini

Plaat Schroef Systeem


Afbeelding(en)

EVOS-Mini-add.1.jpegEVOS-Mini-add.2.jpeg

Beschrijving

Het EVOS MINI Plating System bestaat uit roestvrij staal, variabele hoekstabiele vergrendeling, lage profielplaten gekoppeld aan schroefopties, voor zowel kleine botten als lange pijpbeentoepassingen.

Kenmerken en voordelen
- Laag profiel
- Variabele-Angelse technologie
- Osteopenia Schroeven
- IntuÔtieve instrumentatie

Laagprofielplaten
De platen zijn ontworpen om te zorgen voor een laag profiel fixatie in gebieden met een minimale bedekking van de weke delen. Bovendien zijn de schroeven in het systeem voorzien van een vlakke kop om vlak te zitten wanneer ze onafhankelijk van elkaar of door een plaat worden gebruikt.

Variabele hoek technologie
Elk schroefgat bevat vijf afzonderlijke lipjes die de schroefdraad van de hoekstabiele schroefkop grijpen om een vaste hoekconstructie te vormen.† Deze functie combineert de voordelen van zowel monoaxiale als polyaxiale vergrendeling in ťťn intuÔtief systeem, waardoor hoekstabiele schroeven tot 15į uit de as kunnen worden geanguleerd.

Osteopenia-schroeven
Of het nu gebruikt wordt met een plaat of zelfstandig, Osteopenia Schroeven zijn ontworpen met een geoptimaliseerde schroefdraadvorm voor gebruik in gebieden met een slechte botkwaliteit.

IntuÔtieve instrumentatie
Gestandaardiseerde AO-koppelingen en kleurgecodeerde instrumenten bieden een naadloze overgang tussen het EVOS MINI Plating System en andere implantaatsystemen.

Plaat ontwerp
Het EVOS MINI Plaat Schroef System is gemaakt van 316L roestvrij staal en biedt unieke plaatgeometrieŽn voor zowel kleine als lange pijpbeenderen. Platen in verschillende lengtes en geometrieŽn zijn geschikt voor een groot aantal traumatoepassingen.
Haakplaten zijn speciaal ontworpen om botfragmenten vast te zetten voor fragment manipulatie.
Sterkteplaten bieden een dikkere en stabielere optie in vergelijking met de flex- en haakplaten.
Flexplaten kunnen in drie vlakken worden gebogen om variabele anatomie te adresseren.


Plaat Opties
2.0mm
16 Plaatopties
Platen tot 101 mm
2.4 mm
23 Plaatopties
Platen tot 121mm
2.7 mm
20 Plaatopties
Platen tot 140mm

Schroefopties
Cortex Schroef
Vergrendelingsschroef
Osteopenia Schroef

Ontwerp & Technologie
Het EVOS MINI Plaat Schroef Systeem is ontworpen met het oog op de traumachirurg en is gebouwd vanuit de behoefte van de chirurg aan een intuÔtief, eenvoudig implantaatsysteem om aanvullende fixatie te bieden en te helpen bij het bereiken van botfragment reductie van periarticulaire trauma in lange pijpbeenderen.
Plaatontwerp
In tegenstelling tot de traditionele minifragmentplaten, die voorgeconfigureerd zijn om te passen bij kleine botanatomie, biedt het EVOS MINI Plaat Schroef Systeem ook unieke plaatgeometrieŽn voor lange pijpbeenderen. Platen in verschillende lengtes en geometrieŽn zijn geschikt voor een groot aantal traumatoepassingen.†
Hoekplaten zijn speciaal ontworpen om botfragmenten in te grijpen voor fragment manipulatie.

Evos_mini_plaat_1.jpg

Sterkteplaten bieden een dikkere en stabielere optie in vergelijking met de flex- en hoekplaten.

Evos_mini_plaat_2.jpg

Flexplaten kunnen in drie vlakken worden geconstrueerd om de variabele anatomie aan te pakken.


Evos_mini_plaat_3.jpg

Indicaties voor EVOS MINI Plaat Schroef Systeem
Het Smith & Nephew EVOS MINI Plaat Schroef Systeem is geÔndiceerd voor adolescenten (12 - 18 jaar) en jongvolwassen (18 - 21 jaar) subpopulaties en volwassenen, evenals voor patiŽnten met osteopenisch bot. Het Smith & Nephew EVOS MINI Plaat Schroef Systeem is geÔndiceerd voor fractuurfixatie, artrodese, reconstructie, herimplantatie of reductie van kleine botten en kleine botfragmenten. Dit systeem is ook geÔndiceerd voor niet-belastbare stabilisatie en reductie van botfragmenten in lange pijpbeenderen.


Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusief agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew: NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.

Fabrikant

logo.jpg


DocumentenVideoMeer informatie
Wilt u meer informatie over onze producten?