EVOS Small

Plaat Schroef Systeem


Afbeelding(en)

evos_small_banner_520x250.jpg

Beschrijving

"Simply advanced"
Het EVOS SMALL Plaat Schroef Systeem volgt een evolutionaire benadering om klein fragmentsystemen te vereenvoudigen en te uniformeren
Platen en schroeven zijn ontworpen om u stabiliteit te geven waar u het nodig hebt en flexibiliteit waar u het wilt.

EVOS_Small_set_&_plates.jpg

Het EVOS SMALL Plaat Schroef Systeem is een uitgebreid, gebruiksvriendelijk systeem met meerdere fixatiemogelijkheden, waaronder niet-hoekstabiele vergrendeling, hoekstabiele vergrendeling, vergrendeling onder een variabele hoek, geoptimaliseerde plaatcontouren en schroeftrajecten en een laag profielconstructie.
- 316L roestvrij staal
- Laag profiel implantaten
- Variabele hoekvergrendelingstechniek
- Osteopenia-schroeven
- Verhoogde metafysaire fixatie
- IntuÔtieve instrumentatie

Het EVOS SMALL Plaat Schroef System is geÔndiceerd voor volwassen en pediatrische patiŽnten en voor patiŽnten met osteopenisch bot. Het is geÔndiceerd voor fixatie van kleine en lange pijpbeen fracturen, inclusief, maar niet beperkt tot, die van het scheenbeen, het kuitbeen, het dijbeen, het opperarmbeen, het spaakbeen, het bekken, het acetabulum, de middenhandsbeentjes, de middenvoetsbeentjes en het sleutelbeen.
De EVOS Partial Articular en Anti-Glide platen zijn geÔndiceerd voor de behandeling van partiŽle articulaire fracturen van het distale en proximale tibia (AO/OTA Fracture Classification Type B), en voor fractruurfixatie van de fibula.


Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusief agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew:
NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.
Wilt u meer informatie over onze producten?