Adler Ortho Pulchra Heupsteel

Adler Ortho ontwikkelt de meest vooruitstrevende technieken en systemen op het gebied van heupprothesiologie. Zij ontwikkelden als eerste de Titanium 3-D print technologie (Ti-por) voor heupproducten in de Orthopedie. Deze korte steel is speciaal ontworpen voor minimaal invasieve heup benaderingen. Het ontwerp van de steel laat een standaard collumresectie toe.

Afbeelding(en)

Beschrijving

Het oppervlak is door de Ti-por technologie volledig poreus en staat maximale botingroei toe. De steel kan optimaal worden aangepast aan de anatomie van de patient doordat modulaire nekken (Modula) worden toegepast. Hierdoor wordt tevens een optimale spanning op de weke delen gerealiseerd.

Apta heupsteel
Apta is de eerste heupsteel met een modulaire nek die een ODEP-rating 10A heeft ontvangen. Met de Apta wordt aangetoond dat een modulaire nek in de heupprothesiologie niet hoeft te leiden tot risico van frictie en wear tussen nek, steel en heupkop.

De modulaire nekken, Modula, beschikken over exact dezelfde legering als de heupsteel en bieden 29 opties om de optimale stabiliteit intra-operatief te herstellen.
Apta is verkrijgbaar in een cementloze HA-gecoate- en in gepolijst CoCr gecementeerde uitvoering. Beide uitvoeringen zijn met dezelfde instrumenten te gebruiken.

Hydra heupsteel
Hydra is een heupsteel met een modulaire nek en beschikt over een ODEP-rating 5A.
De modulaire nekken, Modula, beschikken over exact dezelfde legering als de heupsteel en bieden 29 opties om de optimale stabiliteit intra-operatief te herstellen.
Hydra is verkrijgbaar in een cementloze HA-gecoate- en in gepolijst CoCr gecementeerde uitvoering. Beide uitvoeringen zijn met dezelfde instrumenten te gebruiken.

De Pulchra steel is beschikbaar in 11 maten (0 tot en met 10). De maten 1 tot en met 10 zijn modulair en werken met het Modula system. Maat 0 is een monoblock met twee offset mogelijkheden.

Fabrikant

Documenten

Video(s)

Wilt u meer informatie over onze producten?