Nieuwsitems van | Oudshoorn chirurgische techniek

Vacature Administrateur – 16 uur pw

Oudshoorn chirurgische techniek b.v. is een klein, gerenommeerd bedrijf dat zich binnen de medische sector heeft gespecialiseerd in orthopedie en plastische chirurgie. Sinds 1983 verkopen wij als zelfstandig distributeur hoogwaardige producten aan ziekenhuizen en privé klinieken in Nederland en zijn wij nauw betrokken bij de klinische toepassing van onze producten. Producten worden betrokken bij internationale leveranciers.

De financiële administratie wordt door jou bemand. Binnen de organisatie heerst een informele en prettige werksfeer. Je komt te werken in een klein, hecht team van professionele medewerkers waarbij gezamenlijk wordt gestreefd naar een goede service voor onze klanten. Verder is de cultuur in dit bedrijf absoluut no nonsens, hands on en zijn de communicatielijnen kort.

ADMINISTRATEUR (0,4 FTE)

Functie omschrijving
De taken zoals hieronder omschreven voer je zelfstandig uit. Er is een hechte samenwerking en regelmatig overleg met je collega’s. De boekhouding wordt verricht met het programma Multivers Extended van Unit 4.

• Het verzorgen van de gehele boekhouding, waaronder de debiteuren- en crediteurenadministratie en factuurcontrole;
• Het verzorgen van het cashmanagement;
• Het verzorgen van de periodieke BTW en ICT aangiften;
• Het verwerken van de salarisadministratie in de financiële administratie. De salarisadministratie is uitbesteed aan derden;
• Het verzorgen van managementinformatie, maand- en kwartaalafsluiting;
• Het verzorgen van de jaarafsluiting t.b.v. de jaarrekening.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde bedrijfsadministratieve opleiding op HBO-niveau, met minimaal enige jaren werkervaring. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Je bent iemand die nauwkeurig te werk gaat zonder daarbij concessies te doen aan de productiviteit.

Verder zijn de volgende sleutelwoorden op jou van toepassing: verkoop- en kwaliteitgericht, integriteit en discipline.

Dienstverband
16 uur per week. Wij bieden de mogelijkheid om deze uren in te vullen door middel van twee werkdagen van 8 uur of vier werkdagen van 4 uur per week te werken.

Solliciteren
Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Ivonne Tiemissen, telefoon: 0412-632400. Solliciteren doe je middels je uitgebreide CV met motivatie per email te sturen naar info@oudshoornbv.com ter attentie van Ivonne Tiemissen.

Wilt u meer informatie over onze producten?