Onze merken voor | chirurgische techniek producten

exac

EXACTECH

Met het Equinoxe schouderprothesesysteem en het Optetrak kniesysteem is de Amerikaanse fabrikant Exactech al vele jaren een begrip in orthopedische chirurgie wereldwijd. 

PRODUCTEN

WEBSITE

lockdown-logo-1000px_website_1

LOCKDOWN

LockDown is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest gekende en gebruikte oplossingen op het gebied van AC gewrichtsreconstructies.

PRODUCTEN

WEBSITE

Tecres_Logo

TECRES

Door onderzoek en ontwikkeling is het Italiaanse Tecres sinds 1981 een van de marktleiders op het gebied van botcement en infectiemanagement.

PRODUCTEN

WEBSITE

Logo_Medacta

MEDACTA

Het Zwitserse Medacta International S.A. is in 1999 opgericht en heeft zich in eerste instantie exclusief gericht op ontwerp en productie van innovatieve orthopedische oplossingen in heup-, knie- en schouderarthroplastiek. In 2010 doet Medacta zijn intrede in de wervelkolomchirurgie. Oudshoorn BV treedt sinds 2019 in Nederland op als exclusief distributeur van producten voor de wervelkolom.

PRODUCTEN

WEBSITE

7sMedical_Logo_CMYK_pos_Slogan_website

7S MEDICAL

De Zwitserse fabrikant 7s Medical levert al geruime tijd over de hele wereld een identiek assortiment voor de meest gebruikte trauma implantaten en instrumenten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

PRODUCTEN

WEBSITE

Logo Carbofix website

CARBOFIX

CarboFix ontwikkelde het unieke CarboFix Traumasysteem wat inmiddels in Europa en Amerika wordt toegepast. De combinatie van lange carbonvezels met PEEK zorgt voor bijzonder positieve eigenschappen zoals een optimale elasticiteitsmodulus en röntgendoorlaatbaarheid.

PRODUCTEN

WEBSITE

adler

ADLER ORTHO

De Italiaanse fabrikant Adler Ortho ontwikkelt de meest vooruitstrevende technieken en systemen op het gebied van orthopedie en trauma.

PRODUCTEN

WEBSITE

Bone_foam_header-logo

BONE FOAM

Oudshoorn chirurgische techniek is exclusief leverancier van Bone Foam kussens en toebehoren in Nederland.

PRODUCTEN

WEBSITE

Logo_Trice_Medicalv2

TRICE MEDICAL

Trice Medical is een fabrikant die zich met name richt op het vereenvoudigen van diagnostiek in poliklinische setting. Sinds 2018 is Oudshoorn Chirurgische Techniek officiële distributeur van Trice Medical met mi-eye 2.

PRODUCTEN

WEBSITE

microaire-logo

MICROAIRE

MicroAire is één van onze eerste leveranciers en de producten leveren wij dus al jaren aan Nederlandse ziekenhuizen en klinieken. MicroAire biedt een ruim assortiment van de meest gebruikte zaagbladen, K-draden en disposables. Daarnaast heeft MicroAire een mooie oplossing voor carpaletunnelsyndroom met CTRS.

PRODUCTEN

WEBSITE

Seward_Thackray_logo

SEWARD THACKRAY

Seward Thackray levert al jaren hoogwaardig instrumentarium aan ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld voor algemene chirurgie, orthopedie en plastisch chirurgie.

PRODUCTEN

WEBSITE

Logo_Oudshoorn_

OUDSHOORN CHIRURGISCHE TECHNIEK

Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is distribiteur van een aantal hoogstaande merken. Maar ook leverancier van een aantal hoogwaardige producten, zoals Euro-Pulse, Euro-Power en Euro-Blanket.

PRODUCTEN

WEBSITE

OR_Specific_Logo

OR SPECIFIC

De Amerikaanse fabrikant OR Specific ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de operatiekamer. Al jaren leveren wij de MEGA instrumententafel en de steriele afdekdoeken welke een buitengewoon handige tool zijn wanneer meerdere netten op tafel komen.

PRODUCTEN

WEBSITE

Wilt u meer informatie over onze producten?