Hofer Medical Solutions
Ontdek het traumasysteem
Hofer Medical Solutions
Ontdek het veelzijdige traumasysteem

INTEOS 1.5 / 2.0 Mini Fragment systeem

Ostys® 2.8mm Compressieschroef

INTEOS 2.5 M4 Radius & Ulna Systeem

INTEOS® 3.0 / 3.5 Klein Fragment Systeem

INTEOS 3.5mm PHP

Creating partnership

Het Oostenrijkse Hofer Medical GmbH & Co KG werd in 1976 opgericht door Fritz en Roswitha Hofer en fungeerde oorspronkelijk als nationaal handelshuis in Medische Hulpmiddelen totdat men, vanaf 1993, ook deels zelf ontwikkelde producten aan ging bieden.

Sinds de overname van het bedrijf door Dipl-Ing. Christian Maier (2003) nam het aandeel eigen producten hand over hand toe. Maier bedenkt en ontwikkelt, in samenwerking met klinische gebruikers, implantaatsystemen die gekenmerkt worden door slimme en unieke technische oplossingen. Samengebracht met eenvoud in de instrumentatie en een overzichtelijk, doch in veelzijdigheid uitblinkend implantaat portfolio, biedt Hofer de chirurg doeltreffende, van overbodige ingewikkeldheden verstoken oplossingen om op te bouwen.

Onder zijn leiding is het bedrijf uitgegroeid tot een volledig in eigen huis ontwikkelende en producerende, internationaal vertegenwoordigde (Europa, Amerika en Afrika) aanbieder van medische hulpmiddelen, bedoeld voor uiteenlopende operatie-indicaties die betrekking hebben op aandoeningen en letsels van het bewegingsapparaat.

Met de recente overname (in 2019) door investeringsmaatschappij ALLISTO GmbH en met Maier nog steeds als CEO aan het roer heeft het bedrijf de volgende stap gezet: richting versnelde groei in productaanbod, afzetgebied en marktaandeel.

Meer informatie over onze Hofer Medical Solutions?