INTEOS® 2.5 M4 Radius & Ulna Systeem

INTEOS® 2.5 M4 Radius & Ulna Systeem

Het INTEOS ® M4 systeem is de meest recente en meest complete versie van oplossingen voor de distale radius en ulna, geschikt voor zowel volaire als dorsale en ulnaire benaderingswijzen.

Er zijn opties voor primaire fixatie, maar ook voor revisies na conservatieve of operatieve behandeling, evenals een serie extra lange volaire radiusplaten voor proximale extensie van het fractuurgebied of bij een noodzaak tot lange overbrugging.

Artikelomschrijving

De 2.5mm schroeven komen zowel in een standaard compressie variant als een VA-hoekstabiele, die dankzij een sferische kop en een uitgekiend schroefdraad-ontwerp (‘INTEOS® Lock’ interface) een maximale conus van 70° hoekvariatie (plaat- en plaatgat afhankelijk) koppelt aan een minimale kans op ‘cold welding’.

Hierdoor kan een hoge, nagenoeg ongeëvenaarde, mate van intrinsieke stabiliteit worden bereikt ent het implantaatmateriaal desgewenst gemakkelijk en voorspelbaar worden verwijderd.

Daarbovenop zijn speciale plaatjes ontwikkeld voor reconstructie en fixatie van de radiuskop en fixatie van het processus coronoïdeus, die desgewenst of waar nodig geplaatst kunnen worden met zowel 2.2mm als 2.5mm schroeven.

Video

Meer informatie over INTEOS® M4 systeem?