Medacta Sacro-iliacaal en Pelvis schroeven

Medacta International S.A. werd in 1999 in Zwitserland opgericht en heeft zich in eerste instantie exclusief gericht op ontwerp en productie van innovatieve orthopedische oplossingen in heup-, knie- en schouderarthroplastiek. In 2010 doet Medacta zijn intrede in de wervelkolomchirurgie. Oudshoorn BV treedt sinds 2019 in Nederland op als exclusief distributeur van het Medacta wervelkolom-portfolio.

Afbeelding(en)

Minimaal chirurgisch trauma en maximaal resultaat in S.I. fusies

Het M.U.S.T. sacro-iliacale schroefsysteem combineert een percutane instrumenten set, een stevige voerdraad en een gecannuleerd implantaat met uitgekiend ontwerp tot een zeer effectieve en veelzijdige oplossing voor fusies van het S.I.-gewricht.

Via MIS- toegang kunnen naar behoefte één of meerdere schroeven per kant worden gecombineerd. Voerdraad, zelftappende tip, schroefdraad en verschillende soorten washers bieden precieze plaatsing, nauwkeurig gecontroleerde compressie en een hoge mate van primaire stabiliteit.

De Titaniumlegering, de grote vensters in de schroefschacht en de ultradunne HA-coating stimuleren de osseointegratie die de noodzakelijke secundaire stabiliteit mogelijk maakt.

Wilt u meer informatie over onze producten?