MicroAire 5000 series boor- en zaagsysteem

Met de meest veeleisende hand- en voetspecialisten heeft MicroAire heeft het unieke 5000 small bone boor- en zaagsysteem ontwikkeld.

Afbeelding(en)

Beschrijving

De MicroAire 5000 serie bestaat uit een power console en diverse handstukken voor iedere kleine ingreep. Het systeem werkt intuïtief, eenvoudig, innovatief en betrouwbaar.
Intuitive Surgical Instrument System: intuïtief, eenvoudig, innovatief en betrouwbaar.

 

Electric Instrument Control Console

De basis van dit systeem wordt gelegd met de Power Console waarmee u twee handstukken tegelijk kunt gebruiken. De console herkent het handstuk zodra deze met de kabel wordt ingeplugd. Door middel van het eenvoudig te bedienen touchscreen heeft u perfecte controle over de power output. U geeft op het touchscreen de gewenste power output aan en u bent klaar om te beginnen.

Uniek aan deze power console is het Smart Loop systeem. Deze meet de kracht die wordt geleverd en zorgt ervoor dat de kracht altijd gelijk blijft. Het teruglopen van kracht bij het zware werk behoort hiermee voorgoed tot het verleden.

De Power Console is te gebruiken met de handstukken van de MicroAire 5000 serie en de MicroAire 1000 serie. Ook heeft u de mogelijkheid om op het Power Console een voetpedaal aan te sluiten.

 

Handstukken

Om aan alle eisen van de huidige specialisten te voldoen, heeft MicroAire drie handstukken.

 

Electric SmartDriver™ DUOe (dual trigger)

De 5641 SmartDriver DUOe™ is een multifunctioneel krachtig handstuk met een complete selectie quick-connect koppelstukken. De koppelstukken zijn ontworpen voor een groot aantal toepassingen zoals zagen, boren, reamen en het plaatsen van K-draden. Het handstuk is ergonomisch gevormd en heeft twee traploze knoppen waarmee u met precisie drie verschillende opties selecteert (voorwaarts, achterwaarts en oscilleren).

Er zijn diverse koppelstukken verkrijgbaar voor de SmartDriver™ DUOe. Klik hier voor een overzicht van de koppelstukken.

 

5000ET Electric Modular Motor

De 5000ET Electric Modular Motor is een handstuk waarmee u met diverse opzetstukken een compleet systeem in handen heeft. De 5000ET Electric Modular Motor is uitgerust met een in lengte verstelbare hendel op de bovenkant van de handstuk. Deze hendel zorgt voor perfecte controle bij kleine ingrepen, ongeacht u korte of lange vingers heeft en geeft u de mogelijkheid het handstuk dicht bij uw werkveld vast te houden.

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de 5000ET Electric Modular Motor. Klik hier voor een overzicht van de accessoires.

 

SOLO™ Wiredriver

Het nieuwste handstuk uit de MicroAire familie is de unieke Solo™ Driver. De Solo Driver is ‘s-werelds kleinste wiredriver die moeiteloos K-draden van 0.7mm tot 2.0mm voor u plaatst.

De Solo™ is ontwikkeld met de meest veeleisende hand- en voetspecialisten. Een handstuk dat perfect in uw hand ligt, ultieme controle geeft met de toppen van uw vingers, volledig gecannuleerd, lichtgewicht en zeer eenvoudig in gebruik is. De Solo™ Wiredriver is absoluut een aanwinst voor iedere hand- en voetspecialist.

Fabrikant

Documenten

Video(s)

Wilt u meer informatie over onze producten?