Optetrak knierevisiesysteem

Optetrak knierevisiesysteem

Het Optetrak knieprothesesysteem wordt versterkt door een zeer uitgebreid en compleet revisiesysteem om de resultaten voor uw patiënt te verbeteren, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Artikelomschrijving

Samen met het innovatieve en degelijke instrumentarium stelt de uitgebreide keuze in stelen en augmentaties u in staat het kniegewricht op de juiste manier te herstellen.

Het Optetrak revisie systeem heeft dezelfde kenmerken en voordelen als de primaire systemen.

A. Het femorale component is er in veel maten en biedt de keuze uit 2-, 5- of 7-graden Valgus hoek om zo voor veel patiënten een oplossing te bieden. De slanke anterieure flank vermindert spanning op retinaculum. De femorale augmentatieblokken worden distaal of posterieur bevestigd aan het femorale component. Deze blokken zijn leverbaar van 5mm tot en met 30mm.
B. Hoge congruentie tussen femur en tibia vermindert de stress op het polyethyleen.
C. Peroperatief kan gekozen worden uit twee typen polyethyleen inserts. Afhankelijk van de kwaliteit van de collaterale banden kan gekozen worden voor een standaard PS insert of CC insert.
D. Een brede diepe patellagroeve en een afgevlakte femorale rand verminderen de spanning op het retinaculum. Dit zorgt voor een natuurlijk verloop van de patella.
E. De Tibia trays kunnen worden voorzien van augmentatieblokjes in vele vormen en diameters. Samen met een uitgebreide range aan stelen biedt het een oplossing voor de meest uitdagende situaties.
F. De offset Tibia tray biedt u de mogelijkheid voor een anatomische reconstructie.
G. De tibia componenten zijn voorzien van een driedelig vergrendelingssysteem om microbewegingen van de insert te voorkomen.
De spine van de CC insert wordt versterkt door een schroef. Dit zorgt voor stabiliteit in geval van collaterale insufficiëntie.
H. Een zeer uitgebreide range aan stelen zijn beschikbaar voor zowel tibia als femur. Deze bieden zekerheid in de meest uitdagende situaties.

Video

Meer informatie over het Optetrak knierevisiesysteem?