Over Oudshoorn chirurgische techniek | leverancier van wereldmerken

Oudshoorn chirurgische techniek b.v. is opgericht in 1983 in Oss en heeft zich binnen de medische sector gespecialiseerd in het leveren van innovatieve producten voor orthopedie, traumatologie en plastische chirurgie. Wij leveren als zelfstandig distributeur aan ziekenhuizen en privé-klinieken in Nederland en België. Voor ons totale productenpakket, zie onze pagina ‘producten’.

Wij zijn nauw betrokken bij de klinische toepassing van onze producten door het verlenen van een uitstekende service en begeleiding van onze producten in het gebruik in OK’s. Onze gespecialiseerde medewerkers met kennis en ervaring begeleiden onze klanten op het gebied van technieken en toepassingen. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NEFEMED.

Om klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de diverse innovatie technieken, organiseren wij in samenwerking met onze leveranciers een groot aantal trainingen. Daarnaast komt u ons regelmatig tegen op diverse congressen. Een overzicht van de trainingen en congressen vindt u op onze pagina ‘medical education‘.

Wilt u meer informatie over onze producten?