TRIGEN Hindfoot Fusion Nail

Intramedullary nails

Afbeelding(en)

Beschrijving

Met de TRIGEN Hindfoot Fusion Nail kan het eenvoudige TRIGEN NAIL instrumentarium ook voor de achtervoet worden gebruikt. Met behulp van TRIGEN Hindfoot Fusion Nail is een uiterst stabiele fixatie mogelijk door de schuin omhoog geplaatste schroef vanuit de calcaneus naar de talus. Twee andere distale schroeven worden geplaatst vanuit de calcaneus naar het cuboid en vanuit lateraal naar mediaal.

Voordelen van de TRIGEN Hindfoot Fusion Nail zijn een zo stabiel mogelijke constructie en gelijktijdig verbindingen door de calcaneus met talus en cuboid.In vergelijking met andere artrodesepennen heeft de TRIGEN Hindfoot Fusion Nail gaten met schroefdraad voor meer stabiliteit en minder risico op loslating van de schroeven. De chirurg heeft daarnaast de mogelijkheid bepaalde gaten niet te gebruiken of kortere schroeven te kiezen, waardoor het gewricht zijn functie kan blijven vervullen. De pen kan proximaal statisch of dynamisch worden vergrendeld met behulp van een richtapparaat.

Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusief agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew:
NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.

Wilt u meer informatie over onze producten?