TRIGEN Humeral Nail System

Trigen Humeral Nail System

Afbeelding(en)

Beschrijving

Het TRIGEN Humeral Nail System bestaat uit een rechte pen van 16 cm, een gebogen pen van 16 cm en een volledige reeks lange gebogen pennen. Gebogen pennen zijn het meest geschikt voor niet-comminutieve, eenvoudige fracturen met twee fragmenten van de proximale humerus zoals van het collum chirurgicum en het proximale derde deel. In deze gevallen zorgt de Herzogcurve dat de pen gemakkelijker kan worden ingebracht en geplaatst via een incisie iets mediaal van de aanhechting van de rotatoren cuff.

Lange gebogen humeruspennen zijn vooral bedoeld voor fracturen van de humerusschacht. Door de Herzogcurve kan de pen iets mediaal van de aanhechting van de rotatorencuff worden ingebracht, waardoor het inbrengen gemakkelijker wordt. De proximale rechte humeruspen van 16 cm biedt de mogelijkheid van een mediale entree. Als het tuberculum majus gefractureerd of deficiënt is, voorkomt een recht, gecentraliseerd beginpunt dat de tuberculumfractuur zich naar de entreeportal verplaatst, waardoor de fractuur instabiel zou kunnen worden.

Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusief agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew:
NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.

Wilt u meer informatie over onze producten?