TRIGEN SURESHOT

Distal Targeting system

Afbeelding(en)

Beschrijving

Wat is Sureshot?
Het distaal vergrendelen uit de vrije hand van intramedullaire pennen bij fracturen van lange beenderen kan een moeizaam proces zijn, is in hoge mate afhankelijk van doorlichtingstechnici en is vaak de meest frustrerende en tijdrovende stap van de procedure. De overgrote meerderheid der chirurgen vertrouwt op een röntgenmethode voor het verkrijgen van ‘perfect circles’.

Deze techniek vereist assistentie om de extremiteit in een specifieke positie te houden en expertise van de röntgentechnicus. Verder wordt deze techniek gekenmerkt door een langdurige leercurve met wisselende nauwkeurigheid, het risico op verkeerde uitlijning van schroeven en blootstelling van de patiënt, specialist en het OK-personeel aan straling.Het TRIGEN SURESHOT Distal Targeting System maakt gebruik van een elektromagnetische veldgenerator, een in de pen ingebrachte probe en virtuele beeldvorming om zonder röntgendoorlichting te kunnen vergrendelen.

Dit revolutionaire systeem is stralingsvrij en onafhankelijk van de positie, en verschaft 3D real-time feedback over locatie en oriëntatie van de boor ten opzichte van de opening in de pen, wat ongeëvenaarde nauwkeurigheid oplevert. Het TRIGEN SURESHOT Distal Targeting System is ontworpen om de techniek van de ‘perfect circles’ na te bootsen en heeft vrijwel geen leercurve.

In combinatie met het superieure TRIGEN Intramedullary Nail System stelt het TRIGEN SURESHOT Distal Targeting System de chirurg in staat maximale controle over de operatie uit te oefenen, waar iedereen, inclusief de patiënt en het OK-personeel, van profiteert. De TRIGEN SURESHOT levert optimale uitkomsten op doordat het systeem de chirurg maximale controle verschaft tijdens het aanbrengen van intramedullaire pennen en door blootstelling aan straling, anesthesietijd en OK-tijd te reduceren terwijl de nauwkeurigheid toeneemt.
Het TRIGEN SURESHOT Distal Targeting System is de revolutionaire benadering van distale vergrendeling en bevestigt verder het TRIGEN Intramedullary Nail System als de drijvende kracht achter de vorderingen en verbeteringen in effectiviteit van het aanbrengen van intramedullaire pennen.


Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusief agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew:
NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.

Wilt u meer informatie over onze producten?