TRIGEN TAN

Trochantreric Antegrade Nail

Afbeelding(en)

Beschrijving

Het TRIGEN-systeem biedt gepatenteerde ontwerpen ten behoeve van minimaal invasieve behandelingen van fracturen van de onderste extremiteit. De unieke ‘werkkanaal’-benadering geeft een kleinere incisie, een betere preservatie van de weke delen, minder bloedverlies en een gemakkelijker toegang tot het bot. Het TRIGEN-systeem is ontworpen door chirurgen voor chirurgen en gericht op het best mogelijke resultaat. Daarnaast is het ondanks een minimum aan instrumenten en implantaten toch zeer flexibel. Door de kleurcodering voor links en rechts zijn de implantaten gemakkelijk herkenbaar.

De TRIGEN TAN Antegrade Nail kan proximaal zowel met een major-minor schroef als met twee schroeven in het collum worden gefixeerd. Het entry point is de tip trochanter. Het proximale gedeelte van het implantaat is 13 mm in diameter en heeft een hoek van 5° voor een betere entree. De pen heeft een anteversie van 12° en een anterieurkromming passend bij de vorm van het femur.


Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusief agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew:
NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.

Wilt u meer informatie over onze producten?