VLP FOOT Calcaneus

Percutaneous Calcaneus Plating System

Afbeelding(en)

Beschrijving

Design & Technologie
De VLP FOOT calcaneale fractuur fixatie producten van Smith & Nephew zijn ontworpen om een verscheidenheid aan keuzes te bieden voor chirurgen om te opereren via de traditionele extensile laterale benadering of de mini sinus tarsi benadering, waarbij rekening wordt gehouden met de voorkeur van de chirurg en de klinische behoeften.

De Percutaneus Calcaneus Plaat is ontworpen voor de mini incisie aanpak om de incidentie van weke delen complicaties in de traditionele extensile laterale aanpak te verminderen. Tientallen exemplaren in het Cleveland Museum of Natural History werden bestudeerd in de loop van het ontwerp van de plaat. De specimens bestreken een brede waaier van leeftijdsgroepen van mannetjes en vrouwtjes, Kaukasisch, Afrikaans-Amerikaans en Aziatisch. Kadaverlaboratoriumstudies werden uitgevoerd om het juiste profiel van de platen te valideren met zowel klinische als radiografische bevestigingen.


Algemeen
Verbetering van de resultaten voor de patiënt 
Recente studies hebben aangetoond dat de uitgebreide laterale incisie de standaardbehandeling is geworden voor de meeste ‘displaced’ calcaneusfracturen. Deze procedure heeft tot 25% complicaties van de weke delen na de operatie. *

Maakt mini-incisie gemakkelijker 
Plaat speciaal ontworpen voor een percutane benadering
Vereenvoudigde en intuïtieve instrumentatie voor het stroomlijnen van fractuurreductie en -insertie
Technologie van de VLP FOOT-familie: vergrendeling onder een variabele hoek en 4 verschillende schroeftypes
Download de brochure VLP FOOT Percutaneus Calcaneus Plaat Schroef-systeem 


* Folk JW, Starr AJ, Early JS: Early wound complications of operative treatment of calcaneus fractures: Analysis of 190 fractures; J Orthop Trauma 1999; 13:369-372.


Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusief agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew:
NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.

Wilt u meer informatie over onze producten?