VLP-FOOT

Variable-Angle Locking Plate System

Afbeelding(en)

Beschrijving

Voor verschillende patiënten zijn verschillende oplossingen nodig. Het VLP FOOT-systeem is erop gericht de verschillende typen patiënten die u in uw praktijk ontvangt, te behandelen en ervoor te zorgen dat zij hun eigen leefstijl weer kunnen oppakken.

VLP FOOT platen zijn speciaal ontworpen voor uitdagende indicaties en diverse technieken. Het anatomische ontwerp van de platen komt tegemoet aan specifieke anatomische eisen en indicaties en is door de flexibele opzet geschikt voor vele verschillende indicaties. Bovendien vallen deze VLP FOOT platen uiteen in twee groepen: voorvoet en achtervoet, waarmee de chirurg het systeem naar zijn hand kan zetten.

plates.jpg


Osteopenia-schroeven
VLP FOOT Osteopenia-schroeven leveren superieure fixatie in moeilijke situaties. Of ze nu als primaire schroef worden toegepast of als noodschroef, de fixatie verbetert ten opzichte van standaardschroeven.

In extreme gevallen, zoals bij botten die door neuropathische aandoeningen zijn aangetast, geven we chirurgen vertrouwen en gemoedsrust door verbetering van de fixerende osteopenieschroeven.

nl-peri-loc-screws.jpgOudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusieve agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew: NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.

Wilt u meer informatie over onze producten?