Equinoxe fractuur schouderprothese

Equinoxe fractuur schouderprothese

De Equinoxe fractuursteel reconstrueert de anatomie met de gepatenteerde antero-laterale fin. Het platform biedt de mogelijkheid om peroperatief complexe fracturen te behandelen met een hemi, totale of reversed schouder.

Artikelomschrijving

De Equinoxe fractuursteel reconstrueert de anatomie via de gepatenteerde antero-laterale vin. Het biedt de mogelijkheid om peroperatief complexe fracturen te behandelen met een hemi, totale of reversed schouder.

Gestandaardiseerde reproduceerbare hechttechniek
De speciale hechttechniek is ontworpen om de fractuurdelen te fixeren en microbewegingen te minimaliseren. De antero-laterale vin die wordt uitgericht op de bicepspees groeve, helpt bij een correct anatomische positionering. Dit is de nieuwste generatie in proximale humerus fractuurreconstructie.

Platform steel
De steel is proximaal bijzonder slank voor het perfect reconstrueren van de beide tuberculi. De Equinoxe Platform fractuursteel is speciaal ontworpen om fracturen te behandelen tot een hemiarthroplastiek, totale of een reversed en is op dit gebied de allernieuwste generatie en dient gefixeerd te worden middels botcement. Voor revisie doeleinden beschikt het systeem tevens over langere fractuur stelen.

Video

Meer informatie over de Equinoxe schouderprothese?