Equinoxe Reversed

Het ontwerp van het Equinoxe reversed schouder systeem zorgt voor meer off-set zodat de patiënt een betere bewegingsvrijheid heeft.

Afbeelding(en)

Beschrijving

Het Equinoxe schoudersysteem is een compleet platform systeem waarbij gecementeerde en ongecementeerde stelen gecombineerd kunnen worden voor een primair anatomische of een reversed optie.

De biomechanica van een Equinoxe reversed schouder prothese, maakt dat het Equinoxe reversed schouder systeem, het systeem met de laagste risico op scapulair notching. Dit komt tot stand door het lateraliseren van de humerus en het medialiseren van het centrum van rotatie, wat een optimale spanning en lengte oplevert van de m.deltoideus.

Reversed Glenoid
De centrale peg van het reversed glenoid is de-centraal geplaatst waardoor het reversed glenoid zo caudaal mogelijk geplaatst kan worden en toch met de centrale peg in goed bot geplaatst zit. De centrale peg is op te vullen met bot en zorgt voor een goede secundaire fixatie. Er kunnen maximaal 6 schroeven geplaatst worden in het reversed glenoid.

Augmented Glenoids
Het Equinoxe schouder systeem is het eerste schouder systeem met ge-augmenteerde gecementeerde primaire glenoid opties en met ge-augmenteerde reversed glenoid opties.

Fabrikant

Documenten

Video(s)

Wilt u meer informatie over onze producten?