Taylor Spatial Frame

Unilateral External Fixator System

Afbeelding(en)

Beschrijving

De TAYLOR SPATIAL FRAME External Ring Fixator is de meest geavanceerde, flexibele en klinisch beproefde ringfixateur ter wereld voor onvoorwaardelijke stabiliteit, flexibiliteit en precisie.

Download de “Bone and Joint TAYLOR SPATIAL FRAME 20 Year Whitepaper”

Door middel van ringfixatie kunt u direct met uw definitieve behandeling beginnen, zelfs bij complicaties van de weke delen. Externe fixatie is per definitie een methode voor percutane reductie en de fixatie is minimaal invasief. Ook als met de definitieve behandeling is begonnen, kunnen complicaties van de weke delen nog steeds worden behandeld.

Door de toepassing van ringfixatie bij gecompliceerde intra-articulaire fracturen neemt de opnametijd af en zijn minder vervolgoperaties nodig. De TAYLOR SPATIAL FRAME External Ring Fixator is bovendien een uitstekend hulpmiddel bij de behandeling van aangeboren en posttraumatische afwijkingen aan de ledematen. Door middel van de software kunt u deformiteiten in meerdere vlakken gelijktijdig en stapsgewijs corrigeren, terwijl de weke delen zich gedurende de correctie geleidelijk kunnen aanpassen.

Tijdens de behandeling zijn voortdurende kleine aanpassingen mogelijk. U kunt de weke delen behandelen, de reductie nauwkeurig afstellen, de compressie vergroten en voor distractie zorgen – u kiest welk ingrepen u voor de behandeling van uw patiënt en diens letsel geschikt vindt. De reductie kan nauwkeurig worden gereguleerd, zonder dat u weer de operatiekamer in hoeft. Hierdoor is de TAYLOR SPATIAL FRAME External Ring Fixator als toepassing zeer ‘forgiving’.

Lange tijd was de Ilizarov External Ring Fixator de ‘gouden standaard’. Smith & Nephew heeft die standaard naar een hoger plan getild door de ontwikkeling van het Taylor Spatial Frame.

Ons leerplan is: alles onder controle
Smith & Nephew heeft meer dan 20 jaar ervaring en succes in het trainen van chirurgen op het gebied van ringfixatiemethoden. Wij hebben onze verkoopmedewerkers via onze geavanceerde Sales Academy grondig geschoold en getoetst, zodat zij u optimaal kunnen ondersteunen in het gebruik van de TAYLOR SPATIAL FRAME External Ring Fixator.

Oudshoorn chirurgische techniek B.V. is exclusief agent voor de Smith+Nephew trauma producten in Nederland. Voor meer informatie, neem contact op met customer service van Smith+Nephew:
NL-Customer-Service@smith-nephew.com of op telefoonnummer 020-6543999.

Wilt u meer informatie over onze producten?